• logo An innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie

  An Innovative Truth Congressen

  De niet-commerciële An Innovative Truth congressen beogen de onderlinge kruisbestuiving tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven op het terrein van Duurzame ICT & Energie te stimuleren en mede hierdoor wetenschappelijk uitdagende en bedrijfskundig verantwoorde innovatie en onderzoek te bevorderen.

  meer info
 • Boek An Innovative Truth

  An Innovative Truth - vijf jaar multidisciplinaire samenwerking in beeld - door Roel Croes, Stichting An Innovative Truth, juni 2013 - is verschenen ter gelegenheid van de vijfde editie van An Innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie. Veel topsprekers vanuit de wetenschap, het bedrijfsleven en de overheid hebben in de afgelopen jaren hun bijdragen geleverd.

  meer info
onze contactgegevens
logo communicatie Stichting An Innovative Truth - Stichting ter bevordering van Duurzaamheid & innovatie in en door HighTech Systemen & amp; Materialen

Communicatie

Diverse communicatievormen op het snijvlak van hightech systemen & materialen en duurzaamheid & innovatie.

logo mogelijkheden Stichting An Innovative Truth

Mogelijkheden

Over onder meer voorlichting, lezingen, congressen, workshops, presentaties, netwerken

logo over Stichting An Innovative Truth - Stichting ter bevordering van Duurzaamheid & innovatie in en door HighTech Systemen & amp; Materialen

Over_de Stichting

Over onder meer de missie, de organisatie en de werkwijze.

 

Stichting An Innovative Truth

Stichting An Innovative Truth - Stichting ter bevordering van Duurzaamheid & innovatie in en door HighTech Systemen & Materialen - is een onafhankelijke not- for-profit organisatie werkzaam op het snijvlak van hightech systemen & materialen en duurzaamheid & innovatie.
 
Stichting An Innovative Truth heeft als doel het stimuleren en bevorderen van duurzaamheid en innovatie in en door hightech systemen en materialen, en in het bijzonder informatie- en communicatietechnologie (ICT).
 
De stichting tracht dit doel onder meer te bereiken door diverse vormen van communicatie/voorlichting zoals lezingen, congressen, advies, internet en social media, gedrukte media en workshops, het faciliteren, zoals het initiëren en begeleiden, van wetenschappelijk onderzoek en het bevorderen van samenwerking tussen de wetenschap, de overheid en het bedrijfsleven in de ruimste zin van het woord.

 
Stichting GreenICT juni 2013 - An Innovative Truth - vijf jaar multidisciplinaire samenwerking in beeld - door Roel Croes, Stichting GreenICT

An Innovative Truth - vijf jaar multidisciplinaire samenwerking in beeld

Het boek "An Innovative Truth - vijf jaar multidisciplinaire samenwerking in beeld" is verschenen ter gelegenheid van de vijfde editie van An Innovative Truth - Congres over Duurzame ICT & Energie. Boek over de jubileumeditie van An Innovative Truth 19 juni 2013 en de voorafgaande vier edities (2009 - 2012). De auteur is Roel Croes, mede-oprichter en bestuurslid van Stichting An Innovative Truth.

ISBN/EAN 978 9081752114 - Uitgever: Stichting GreenICT - Foundation for Sustainable ICT

 

Vragen, nadere informatie en suggesties

Voor vragen, nadere informatie en suggesties kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens

 

Inschrijving Stichting An Innovative Truth bij de Kamer van Koophandel

Stichting An Innovative Truth staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 62191438. De Stichting wordt door de Belastingdienst aangemerkt als niet-zijnde een ondernemer is de zin van de Omzetbelasting en beschikt derhalve niet over een BTW-nummer.

 

Gebruik van publicaties, informatie en beeldmateriaal

Bij gebruik van publicaties, informatie en beeldmateriaal van Stichting An Innovative Truth dient te allen tijde de bron te worden vermeld.

 

Contactgegevens

Stichting An Innovative Truth
Aldenhof 6711
6537 DB Nijmegen
T 024 - 3446200
F 024 - 3446216

 

Follow us